side-area-logo
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Descriere

Ceai si Ciocolata va ofera urmatoarea colectie de produse

Thea

Thea este colectia de ceaiuri aromate realizate din ingrediente naturale, amestecate pe pamant german dupa retete proprii menite sa redea o stare de spirit in perfecta armonie cu natura. Fiecare sortiment este creat atat pentru a incanta prin gustul si aroma perfecte, cat si pentru a transforma banala experienta a consumului de ceai intr-un moment de relaxare si rasfat. Toate amestecurile de ceai Thea sunt inchise ermetic in ambalaje de calitate superioara, pentru a pastra intacte proprietatile binefacatoare ale plantelor pentru un timp indelungat.

Passion

Passion este o marca de ciocolata calda produsa pe pamant romanesc, cu grija la fiecare detaliu de productie, pentru a oferi iubitorilor de ciocolata o bautura cu aroma bogata si textura catifelata. Sortimentele Passion se remarca printr-o buna calitate la un pret surprinzator de mic, datorat productiei locale – de la mixurile create, pana la ambalarea produsului finit. Varietatea sortimentelor este de asemenea un avantaj major, astfel incat oricine isi poate regasi aroma preferata in catalogul nostru – fie ca este un sortiment clasic sau un mix indraznet.

Chocolat

Chocolat aduce in Romania o marca de ciocolata calda italiana apreciata de cafenelele, barurile si restaurantele din intreaga Europa atat pentru calitatea lor, cat si pentru diversitatea sortimentelor. Fabricata de un celebru producator italian, ciocolata calda Chocolat este realizata conform celor mai stricte standarde de productie, pentru a oferi produse sanatoase si a asigura un gust desavarsit. Fie ca e vorba de ciocolata simpla cu lapte, ori cu aroma de alune, migdale, menta, cocos sau capsuni sortimentele Chocolat sunt delicioase si usor de preparat oriunde te-ai afla. Acesta este un produs fara gluten.